Het gebruiksvriendelijker maken van de MPS-registratieomgeving heeft voor ons hoge prioriteit. Echter bleek dat het registreren van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen enige onduidelijkheid opriep. Daarom leggen wij hieronder nogmaals uit hoe u dit zo gemakkelijk mogelijk kunt doen, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn.

Met de laatste update hebben wij de door u ‘meest gebruikte’ gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen in een aparte lijst gezet, zodat u niet elke keer alles hoeft op te zoeken in de codelijst. Het systeem toont altijd standaard uw meest gebruikte gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. Dit scheelt u veel zoekwerk en u kunt zo sneller uw verbruik registreren.

Mocht u toch een nog niet eerder gebruikt gewasbeschermingsmiddel of meststof willen opzoeken, kunt u eenvoudig op het pijltje naast het zoekveld klikken en kiezen voor ‘Codelijst’. Hier kunt u dan het product opzoeken en registreren.

Wanneer er onverhoopt toch een gewasbeschermingsmiddel of meststof niet in de codelijst staat, kunt u een nieuwe code aanvragen. Hiervoor klikt u aan de linkerkant op ‘Locaties’ en daarna op ‘Aanvraag nieuwe code’.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen via info@my-mps.com of +31 (0)174 – 615 715.