Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS-ECAS | Auditoren (32-40 uur)*

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig en vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

*Ook ZZP’ers kunnen reageren op deze vacature!

MPS-ECAS | Customer Service Specialist (32-40 uur)

Ben jij doortastend, klantgericht, nauwkeurig en heb je ervaring met de deskundige afhandeling van vragen en verzoeken van klanten? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

MPS-ECAS | Planner (32-40 uur)

Vind jij het een uitdaging om een planning passend te krijgen en geeft je dit voldoening? Denk jij in oplossingen en ga je deze uitdaging graag aan? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS en MPS-ECAS | Algemeen directeur (CEO)

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, verbindende leider met ruime ervaring in het managen van professionals. De nieuwe algemeen directeur heeft een aantoonbaar (inter)nationaal netwerk opgebouwd in de tuinbouwsector.

MPS | Business Intelligence Specialist (32-40 uur)

Wil jij graag aan de slag als Business Intelligence Specialist binnen een dynamisch en mensgerichte organisatie? Ben jij degene met de goede ideeën om ons Datawarehouse en integratie van applicaties te verbeteren? En ben je in staat om processen in kaart te brengen en uit de datastromen informatie te halen op een visuele manier? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Wij zijn op zoek naar jou!