Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij MPS betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

Area Manager Duitsland (Scandinavië en Oost-Europa)

Spreek jij vloeiend Duits en ken je de Duitse cultuur en handelswijze, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Quality Assurance Specialist

Ben jij ervaren op het gebied van kwaliteitsmanagement en wil jij met jouw waardevolle ervaring een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ervaren DevOps Engineer AFAS

Ben jij degene met de goede ideeën om ERP applicaties te verbeteren? Spreekt het je aan om de agrarische sector te helpen verduurzamen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Auditor

Ben jij een professional met interesse voor kwaliteitsborging? Vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Senior Auditor

Ben jij een professional met interesse voor kwaliteitsborging? Vind jij het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!