Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS-ECAS | Manager Auditing

Wil jij op een efficiënte en effectieve wijze werkzaamheden plannen en organiseren, werknemers binnen een team aansturen en binnen vastgestelde wet- en regelgeving bijdragen aan het verwezenlijken van de afdelingsdoelstellingen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Leden College van Deskundigen

Wilt u actief bijdragen aan de totstandkoming van certificatieschema’s die inspelen op de behoefte van kweker, markt en maatschappij? Spreekt de enigszins formele rol van het College van Deskundigen van MPS u aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.

MPS-ECAS | Lid College van Deskundigen

Wilt u actief bijdragen aan de kwaliteit en het onpartijdig en onafhankelijk functioneren van MPS-ECAS? Spreekt de enigszins formele rol van het College van Deskundigen u aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.