Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS-ECAS | Stagiair Quality Assurance Specialist

Ben je op zoek naar een stageplaats, heb je affiniteit met kwaliteitsmanagement en wil je een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Operations Officer

Heb je affiniteit met administratieve processen en operations en werk je graag samen in een enthousiast team? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Auditoren (32-40 uur)*

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig en vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

*Ook ZZP’ers kunnen reageren op deze vacature!

MPS-ECAS | Planner

Vind jij het een uitdaging om een planning passend te krijgen en geeft je dit voldoening? Denk jij in oplossingen en ga je deze uitdaging graag aan? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS | Commercieel Coördinator NL

Wil jij MPS vertegenwoordigen op beurzen en evenementen, klantcontacten onderhouden, en activiteiten organiseren en coördineren om zo de klantgroei te bevorderen? Wil jij met jouw ondernemingszin en organisatorische vaardigheden MPS verder laten groeien? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Manager Product Development

Wil jij met jouw ondernemingszin en organisatorische vaardigheden MPS verder laten groeien? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Freelance Auditoren

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om veel onderweg te zijn en ga je daarnaast flexibel om met werktijden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!