Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS | Product owner

Zet jij je graag in om de meeste optimale gebruikservaring van online tools te realiseren? Werk je graag in een multidisciplinair team? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS | Productmanager

Wil jij een proactieve bijdrage leveren aan het transparant en meetbaar maken van verduurzaming in de internationale sierteeltsector? Werk je graag met verschillende stakeholders om een duidelijke productvisie te ontwikkelen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Planner (32-40 uur)

Vind jij het een uitdaging om een planning passend te krijgen en geeft je dit voldoening? Denk jij in oplossingen en ga je deze uitdaging graag aan? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Freelance Auditoren

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om veel onderweg te zijn en ga je daarnaast flexibel om met werktijden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Operations Officer

Heb je affiniteit met administratieve processen en operations en wil je een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Auditor Substraten (36-40 uur)*

Word jij enthousiast als je elke dag bedrijven mag bezoeken? Wordt je interesse gewekt als het om substraten gaat? En zie je een buitenland bezoek als de kers op de taart? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

*Ook zzp’ers kunnen reageren op deze vacature!

MPS | Leden College van Deskundigen

Wilt u actief bijdragen aan de totstandkoming van certificatieschema’s die inspelen op de behoefte van kweker, markt en maatschappij? Spreekt de enigszins formele rol van het College van Deskundigen van MPS u aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.