Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij MPS betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

Algemeen directeur (CEO)

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, verbindende leider met ruime ervaring in het managen van professionals. De nieuwe algemeen directeur heeft een aantoonbaar (inter)nationaal netwerk opgebouwd in de tuinbouwsector.

Business Intelligence Specialist (BI) 32-40 uur

Wil jij graag aan de slag als Business Intelligence Specialist binnen een dynamisch en mensgerichte organisatie? Ben jij degene met de goede ideeën om ons Datawarehouse en integratie van applicaties te verbeteren? En ben je in staat om processen in kaart te brengen en uit de datastromen informatie te halen op een visuele manier? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen.

Wij zijn op zoek naar jou!

Quality Assurance Specialist

Ben jij ervaren op het gebied van kwaliteitsmanagement en wil jij met jouw waardevolle ervaring een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ervaren DevOps Engineer AFAS

Ben jij degene met de goede ideeën om ERP applicaties te verbeteren? Spreekt het je aan om de agrarische sector te helpen verduurzamen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!