Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS-ECAS | Operations Officer (dienstverband voor zes maanden)

Heb je affiniteit met administratieve processen en operations en werk je graag samen in een enthousiast team? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Auditoren (32-40 uur)*

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig en vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

*Ook ZZP’ers kunnen reageren op deze vacature!

MPS | Junior/medior LCA-specialist

Om de sierteeltsector steeds verder te verduurzamen, zijn we op zoek naar een Life Cycle Analysis (LCA)-deskundige. Ben jij degene die we zoeken?

MPS | Commercieel Coördinator NL

Wil jij MPS vertegenwoordigen op beurzen en evenementen, klantcontacten onderhouden, en activiteiten organiseren en coördineren om zo de klantgroei te bevorderen? Wil jij met jouw ondernemingszin en organisatorische vaardigheden MPS verder laten groeien? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Deutschland-Koordinator:in für MPS-Zertifizierungen

Verspüren Sie den Reiz, zu den Besten gehören zu wollen?

Dann sind Sie genau richtig, unseren Standort Deutschland mit den Schwerpunkten NRW, Niedersachsen und Großraum Hamburg zu betreuen und auszubauen.
Sie stehen dazu in einem engen Austausch mit der MPS-Zentrale in De Lier (NL), haben aber auch für die Betreuung in Deutschland tatkräftige Unterstützung.

MPS | Manager Product Development

Wil jij met jouw ondernemingszin en organisatorische vaardigheden MPS verder laten groeien? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Productmanager

Wil jij een proactieve bijdrage leveren aan het transparant en meetbaar maken van verduurzaming in de internationale sierteeltsector? Werk je graag met verschillende stakeholders om een duidelijke productvisie te ontwikkelen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!