Zijn wij op zoek naar jou?

Werken bij de MPS Groep, bestaande uit MPS als schema-eigenaar en MPS-ECAS als certificerende instelling, betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

MPS | Manager Commercie, Marketing en Communicatie (36-40 uur)

Wil jij met jouw ondernemingszin en organisatorische vaardigheden MPS verder laten groeien en wil je leidinggeven aan een team van enthousiaste medewerkers? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Marketing & PR Specialist (32-40 uur)*

Heb jij stevige ervaring als marketing en PR/communicatie professional en hou je van zowel de strategische als de praktische kanten van het vak? En heb je zin in een nieuwe baan in een gezellig team bij een duurzaam bedrijf? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

*We hebben voorkeur voor 32-40 uur, maar een duobaan is ook mogelijk. Solliciteer dus vooral ook als je 16 of 20 uur wilt werken.

MPS-ECAS | Freelance Auditoren

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om veel onderweg te zijn en ga je daarnaast flexibel om met werktijden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Operations Officer

Heb je affiniteit met administratieve processen en operations en wil je een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS-ECAS | Auditor Substraten (36-40 uur)*

Word jij enthousiast als je elke dag bedrijven mag bezoeken? Wordt je interesse gewekt als het om substraten gaat? En zie je een buitenland bezoek als de kers op de taart? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

*Ook zzp’ers kunnen reageren op deze vacature!

MPS-ECAS | Manager Auditing

Wil jij op een efficiënte en effectieve wijze werkzaamheden plannen en organiseren, werknemers binnen een team aansturen en binnen vastgestelde wet- en regelgeving bijdragen aan het verwezenlijken van de afdelingsdoelstellingen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

MPS | Leden College van Deskundigen

Wilt u actief bijdragen aan de totstandkoming van certificatieschema’s die inspelen op de behoefte van kweker, markt en maatschappij? Spreekt de enigszins formele rol van het College van Deskundigen van MPS u aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.