Schemas
Overige
Vertaalprioriteit
Registratieomgeving MPS-ABC
Customer portal

Hoe wijzig ik mijn (organisatie)gegevens?

U wijzigt persoonlijke gegevens als je e-mailadres, telefoonnummer of adres eenvoudig via uw Customer portal. In de video hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe u uw gegevens kunt wijzigen.

Zo werkt het:

  1. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op het dashboard op ‘Gegevens’.
  3. Klik vervolgens, afhankelijk van de gegevens die u wenst te wijzigen op ‘Persoonlijke gegevens’ of ‘Organisatiegegevens’.
  4. Klik rechtsboven op ‘Aanpassen’.
  5. Vul de gegevens in.
  6. Klik onderaan op ‘Aanpassen’.
  7. De gegevens zijn nu gewijzigd.

Hoe log ik in?

Om in te loggen klikt u rechtsboven op onze website op ‘Log in’. De gebruikersnaam is altijd uw e-mailadres. Als dit de eerste keer is dat u inlogt of als u het wachtwoord bent vergeten, kunt via ‘wachtwoord opvragen’ een wachtwoord aanmaken. Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg.

Vult MPS mijn UO-registratie in en verstuurt MPS deze ook?

Door het afsluiten van een UO-abonnement via MPS hoeft u als MPS-deelnemer alleen nog maar de aanvullende UO-module te registreren, te controleren en te versturen. U doet dit zelf, MPS is u hierbij van dienst.

Ik heb al een UO-registratie ingestuurd, kan ik deze nog wijzigen?

Wanneer u na 1 mei nog een gewijzigd formulier wil insturen, kunt u contact met ons opnemen.

In de registratieomgeving staan termen als productielocatie, wederverkoop en MPS-periode. Wat betekenen deze termen?

U kunt de betekenis van de meeste termen die worden gebruikt in de registratieomgeving vinden in dit document (MPS-ABC termen en definities). Staat de betekenis van de term die u niet begrijpt er niet tussen, neem dan contact op met Service en Support, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op +31 (0)174 – 615 715. U kunt ook een e-mail sturen naar info@my-mps.com.

Krijg ik een herinnering wanneer ik achterloop met mijn registratie?

U ontvangt een automatische e-mail wanneer een periode is afgelopen waarin u eraan wordt herinnerd dat u de verbruiksgegevens dient te versturen. Ook in het overzicht in de verbruiksregistratie kunt u zien welke periode verstuurd moet worden.