Schema
Overige
Vertaalprioriteit
Registratieomgeving MPS-ABC
Customer portal

Hoe log ik in?

Om in te loggen klikt u rechtsboven op onze website op ‘Log in’ en vervolgens op ‘Customer portal. De gebruikersnaam is altijd uw e-mailadres. Als dit de eerste keer is dat u inlogt of als u het wachtwoord bent vergeten, kunt via ‘wachtwoord opvragen’ een wachtwoord aanmaken. Bekijk de video hieronder voor een uitgebreide uitleg.

In de registratieomgeving staan termen als productielocatie, wederverkoop en MPS-periode. Wat betekenen deze termen?

U kunt de betekenis van de meeste termen die worden gebruikt in de registratieomgeving vinden in dit document (MPS-ABC termen en definities). Staat de betekenis van de term die u niet begrijpt er niet tussen, neem dan contact op met Service en Support, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op +31 (0)174 – 615 715. U kunt ook een e-mail sturen naar info@my-mps.com.

Krijg ik een herinnering wanneer ik achterloop met mijn registratie?

U ontvangt een automatische e-mail wanneer een periode is afgelopen waarin u eraan wordt herinnerd dat u de verbruiksgegevens dient te versturen. Ook in het overzicht in de verbruiksregistratie kunt u zien welke periode verstuurd moet worden. 

Waarom moet ik iedere dag registreren? Kan ik ook een keer per maand alles bijwerken?

Het nieuwe MPS-ABC certificatieschema staat toe dat toepassingen van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen binnen vijf werkdagen na het verstrijken van een MPS-periode worden ingevoerd. De registratie dient echter wel op toepassingsniveau plaats te vinden.  

Is het ook mogelijk om spuitopdrachten in de toekomst op te geven en dit later te accorderen en eventueel nog te wijzigen? Wordt het dus mogelijk om een soort planning te maken?

Ja, u kunt een re-entry termijn aangeven.  

Is het nog steeds mogelijk om correcties aan te brengen?

Correcties kunnen tot zeven periodes terug doorgevoerd worden. Na zeven periodes wordt de data ‘bevroren’ en is wijzigen niet meer mogelijk.