Bart Kersschot en Catarina Tojal nieuwe MPS-coördinatoren België per 1 februari 2023

Bart en Catarina zijn de eigenaren van BedrijfsKracht, een adviesbureau voor de groensector. Met passie voor het groene vak en groot respect voor groene ondernemers verbindt BedrijfsKracht de juiste partners in de keten binnen de groene sector.

Bart volgde de opleiding bio-ingenieur en bijkomende opleidingen in management en procesoptimalisatie, waarna hij de voorbije twintig jaar een brede kennis en expertise opbouwde in de groensector binnen Europa.

Catarina volgde de opleiding biologie en heeft vele jaren ervaring opgedaan in onderzoek en productie van sierplanten en tropische landbouwgewassen. De voorbije jaren was ze ook actief als preventie-adviseur en heeft ze verschillende siertelers ondersteund in certificering.

Zij zullen vanaf heden de contactpersonen in België zijn voor alle vragen en opmerkingen met betrekking tot MPS. Dus mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over één van de MPS-schema’s of over andere MPS-gerelateerde zaken, neemt u dan vooral contact op met Bart via b.kersschot@my-mps.com of +32 471 84 31 91 of met Catarina via c.tojal@my-mps.com of +32 479 29 64 36.

Inge Schalke nieuwe coördinator Nederland

Inge Schalke is per 1 februari 2023 de nieuwe coördinator Nederland. Haar naam zal bij sommige leden een belletje doen rinkelen, Inge was namelijk de afgelopen twee jaar al werkzaam bij MPS Service & Support.

Opgegroeid als een echte tuindersdochter zit sierteelt bij Inge in het bloed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bijna 13 jaar in diverse commerciële functies bij Royal FloraHolland gewerkt heeft. Hier won zij in 2009 zelfs de award ‘meest klantvriendelijke en collegiale collega’. Na twee jaar Service & Support vond Inge het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière en heeft ze de overstap gemaakt naar Coördinator Nederland. U kunt haar voortaan dus ook tegenkomen op beurzen en bijeenkomsten, waarbij u al uw vragen kunt stellen of gewoon een praat kunt maken.

“Ik heb er erg veel zin in, lekker buiten de deur werken, veel op pad naar de kwekers en op deze manier nog meer uitdragen wat de meerwaarde van de MPS Group voor hen kan zijn”, aldus Inge.

U kunt contact met Inge opnemen via i.schalke@my-mps.com of +31 6 22 73 48 98.