De website van MPS is vernieuwd. Niet alleen het design is veranderd, maar ook de functionaliteiten zijn aangepast. We nemen u mee in de belangrijkste vernieuwingen.

Waarom een nieuwe website?

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook in de tuinbouwsector. De markt en maatschappij verandert en MPS verandert mee. Dit doen we door het ontwikkelen van innovatieve tools en certificatieschema’s waarmee bedrijven hun duurzaamheidsinspanningen transparant en meetbaar kunnen maken. Deze innovatieve tools vragen om een goed bereikbare, moderne en responsive website waarop u gemakkelijk kunt navigeren door onze diensten.

Responsive website

De website is responsive, wat betekent dat de site niet alleen op een desktop of laptop goed leesbaar is, maar ook via een tablet of smartphone.

Navigatie

De navigatie op de nieuwe website hebben we versimpeld. Alle certificaten, dus ook de certificaten voor handelaren, kunt u vinden onder ‘Diensten‘. Hier zit geen scheidslijn meer in zoals voorheen. Hierdoor is de website overzichtelijk en weet u zeker dat u geen certificaat over het hoofd ziet.

Veranderingen in het design

Het design is nog steeds groen, zoals u ziet. Maar het is opgefrist; geheel in lijn met onze nieuwe huisstijl. Het logo is vernieuwd en de kleuren zijn zachter. De felgroene kleur die op de oude website werd gebruikt, zult u weinig meer tegenkomen.

Documenten

De documenten die u helpen bij het verkrijgen van een certificaat zijn verzameld en ondergebracht in ‘Documenten‘. Op deze pagina kunt u de documenten, zoals bijvoorbeeld certificatieschema van MPS-ABC, vinden die u nodig hebt bij het behalen van een bepaald certificaat.

Offerte aanvragen

Wanneer u een dienst bij ons af wilt nemen, vraagt u een offerte aan. Voorheen vond u de aanvraagformulieren hiervoor op de website. U kunt nu onderaan bij een bepaald certificaat klikken op ‘offerte aanvragen’.