Vanaf nu kunt u de meststoffentabel bekijken in de Customer Portal van MPS. In deze tabel vindt u een jaaroverzicht van de door u verbruikte meststoffen en de daarbij behorende voedingselementen. 

Naast deze verbruiksoverzichten per jaar en per periode, kunt u vanaf heden ook meer inzicht krijgen in welke meststoffen u precies verbruikt heeft. Via deze jaaroverzichten kunt u navigeren naar de sectie ‘Meststoffen en elementen’ door op het tabel-icoontje te klikken. Deze tabel toont welke meststoffen u verbruikt heeft in de bijbehorende eenheid. Per meststof kunt u de hoeveelheid voedingselementen zien die de meststof bevat. De voedingselementen die worden getoond zijn: Stikstof (N), Fosfor (P), Kalium (K), Magnesium (Mg), Calcium (Ca), IJzer (Fe) en Zwavel (S). 

De tabel is interactief; dit betekent dat deze kan sorteren op basis van de meststof, hoeveelheid, eenheid en de verbruikte hoeveelheid voedingselementen.

De tabel is zichtbaar voor het jaar 2023. Er wordt door ons datavisualisatieteam hard gewerkt om de tabel voor meerdere jaren beschikbaar te stellen. Mocht u vragen hebben over deze nieuwe lancering, kunt u contact met ons opnemen via mps-data@my-mps.com.