Van 9 tot 11 november 2022 vond de Royal FloraHolland Trade Fair plaats in Aalsmeer. In samenwerking met onze partner LetsGrow.com waren we aanwezig in stand 1.16 om (inter)nationale klanten te voorzien van informatie over de HortiFootprint Calculator. We kijken positief terug op het contact met onze klanten.

Tijdens de Trade Fair vonden ook een tweetal awarduitreikingen plaats. Allereerst de Greenovation Award van Royal FloraHolland. Wij zijn trots op onze MPS-ABC-deelnemers Hazeu Orchids en Tesselaar Alstroemeria voor het behalen van respectievelijk de 1e en 2e prijs! Beide bedrijven zijn onder andere MPS A+ gecertificeerd. Van harte gefeliciteerd!

Daarnaast vond de uitreiking van de DFG-Award plaats op donderdag 10 november. Wij feliciteren Zentoo, kwekerij Wouters en Buijnink Internacional met de winst in de categorie snijbloemen, planten en buitenlandse leverancier! Ook deze bedrijven zijn onder andere MPS-ABC deelnemer.

Het was fijn om elkaar weer fysiek te spreken in een inspirerende omgeving. Via onderstaande hyperlink kan een korte fotoreportage van bezochte MPS-klanten bekeken worden.

Fotoreportage Trade Fair Aalsmeer