Wellicht is het u al opgevallen: onze website heeft een nieuwe homepage, waardoor onze diensten een prominentere plek hebben gekregen. Ook op sommige andere plekken heeft de website een metamorfose ondergaan. Zo is het algemene menu anders ingedeeld en zijn de documentendatabase en de veelgestelde vragen-pagina geoptimaliseerd. Tot slot is Google Translate toegevoegd, zodat de website nu automatisch vertaald kan worden naar (bijna) elke taal die er is.

Gecertificeerde bedrijven
Deze pagina vindt u nog gewoon via de link, maar voortaan ook via het menu.
Documenten en veelgestelde vragen
De documenten vindt u nog op dezelfde plek, echter is de manier van zoeken aangepast. U kunt aan de linkerkant aanvinken van welk schema u documenten wilt tonen. Aan het vinkje ziet u welke schema’s u geselecteerd heeft. Ook kunt u kiezen wat voor soort document u zoekt, bijvoorbeeld een certificatieschema of een prijslijst.
De veelgestelde vragen zijn op dezelfde manier ingedeeld als de documenten. Ook hier kunt u zoeken op schema of soort document.

Google Translate
Vanaf heden is de website in alle talen te bekijken. De talen Engels en Duits blijven gewoon bestaan als andere hoofdtalen, deze kunt u ook nog steeds selecteren als losse taal in het talenmenu. Klik voor andere talen op ‘Nederlands’ bovenin de menubalk en kies vervolgens ‘Selecteer een taal’.

Nu kunt u (zo ongeveer) elke taal selecteren die u maar wilt. Om terug te keren naar de brontaal (Nederlands, Engels of Duits), klikt u linksboven op ‘Origineel tonen’.

Let er wel op dat het een Google Translate is en dus waarschijnlijk niet foutloos.

Wij denken met deze aanpassingen onze dienstverlening te hebben verbeterd en hopen dat u dat ook vindt!

Mocht u opmerkingen of vragen hebben naar aanleiding van de optimalisatie van de website, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.