Om gebruik te maken van onze verschillende functionaliteiten moesten gebruikers tot op heden inloggen bij twee klantportalen, namelijk het Customer portal voor offertes, facturen, gegevens en toegang tot de registratieomgeving en MY-MPS voor het inzien van kwalificaties, vignetten, UO*, MPS-ProductProof* en Digitaal Handboek* (*indien van toepassing).

Om het gebruiksgemak te vergroten, hebben wij een zogenaamde Single Sign On oplossing gerealiseerd. Dit wil zeggen: de gebruiker hoeft vanaf heden niet meer bij beide portalen apart in te loggen. Voortaan hoeft u voor al onze functionaliteiten slechts op één plek in te loggen.

Doordat we dit hebben gerealiseerd, kunt u vanaf nu bij al uw MPS-tools via één portal, namelijk: https://customerportal.my-mps.com. Dit betekent dus ook dat alles nu vanuit één portal te benaderen is.

In de nieuwe situatie vindt u in het Customer portal alle menu-items die u van ons gewend bent in MY-MPS. Wanneer u op één van de menu-items klikt, wordt u op een apart tabblad doorgeleid naar de juiste functionaliteit (zonder opnieuw in te hoeven loggen). Het kan zijn dat u niet alle menu-items ziet, deze zijn dan voor u niet van toepassing.

 

Heeft u nog geen toegang tot het Customer portal (https://customerportal.my-mps.com) of weet u uw wachtwoord niet meer? Dan kunt u op ‘Wachtwoord opvragen’ klikken:

Als u nog niet bekend bent als gebruiker op het Customer portal of u heeft andere vragen, kunt u ook altijd even contact opnemen met MPS Service & Support via +31 (0)174 – 615 715 of info@my-mps.com.