Er is iets nieuws gelanceerd binnen onze datainzichten! Vanaf nu kunt u de gewasbeschermingstabel bekijken in de Customer Portal van MPS. In deze tabel vindt u een jaaroverzicht van de door u verbruikte gewasbeschermingsmiddelen en werkzame stoffen en de daarbij behorende MPS-MIND kleuren.

Naast deze verbruiksoverzichten per jaar en per periode, kunt u vanaf heden ook meer inzicht krijgen in welke stoffen u precies verbruikt heeft. Via deze jaaroverzichten kunt u navigeren naar de sectie ‘Werkzame stoffen gewasbeschermingsmiddelen’ door op het tabel-icoontje te klikken. Deze tabel toont welke middelen u verbruikt heeft. De MPS-MIND kleuren geven de classificatie per stof aan. In de kolom ‘Werkzame stof’ ziet u de werkzame stof(fen) van het desbetreffende middel. In de kolommen ‘Verbruik in kg per jaar’ kunt u zien hoeveel kilogram werkzame stof u heeft verbruikt.

De tabel is interactief; dit betekent dat deze kan sorteren op basis van de stofnaam, de MPS-MIND kleur, de werkzame stof of het verbruik in kilogram per jaar.

Wij als datateam van MPS hebben hard gewerkt aan deze lancering en daar zijn we trots op. Mocht u vragen hebben over deze nieuwe lancering, kunt u contact met ons opnemen via mps-data@my-mps.com.