Wij zijn verheugd om te melden dat er vanaf 20 januari nieuwe grafieken zijn gelanceerd in onze Customer Portal! Onze datainzichten kunt u vinden in het topmenu van onze Customer Portal. Wij hebben hard gewerkt aan de volgende grafieken:

Meerjareninzichten vergelijken per thema en periodes
Misschien heeft u de meerjareninzichten al gezien op uw dashboard de afgelopen maand? Dat kan kloppen! Hier vindt u een overzicht van uw verbruik over de afgelopen vijf jaar van de thema’s gewasbescherming, meststoffen en energie. Het thema gewasbescherming wordt ook uitgesplitst in groene, oranje en rode middelen. In deze grafieken kunt u vanaf nu ook meerdere periodes en/of jaren met elkaar vergelijken.

Vergelijken met de benchmark
Daarbij is het ook mogelijk om uw verbruik te vergelijken met de benchmark. Deze benchmark is tot stand gekomen door het gemiddelde van de onderste 20% van alle MPS-ABC registraties met een laag verbruik en het gemiddelde van de bovenste 20% van alle MPS-ABC registraties met hoog verbruik, gemeten in hetzelfde milieucluster als dat van u. Zo kunt u in één ogenblik zien hoe u presteert in vergelijking met andere bedrijven.

Opbouw van de kwalificatiepunten
Tot slot heeft u vanaf heden snel inzicht in hoe uw kwalificatie is opgebouwd. U kunt nu direct zien hoeveel punten u toegewezen heeft gekregen per thema. In de rechter kantlijn ziet u in welke kwalificatie u terecht komt met uw puntentotaal. Zo kunt u eenvoudig zien welke kwalificaties uw bedrijf gehaald heeft de afgelopen jaren.

Wij zijn trots op dit resultaat en blij dit met u te mogen delen! We zullen blijven werken aan de ontwikkeling van onze datainzichten en stellen feedback daarom erg op prijs. Heeft u vragen of suggesties voor onze datavisualisatie? Neem dan contact op met ons datateam door een mail te sturen naar mps-data@my-mps.com.