MPS: More Profitable Sustainability

banner website

 

Wij nodigen u uit voor de informatieve bijeenkomsten op dinsdag 14 februari 2017 tijdens HortiContact in Gorinchem (Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem) of op donderdag 16 februari 2017 tijdens de vaktentoonstelling bij Proeftuin Zwaagdijk (Tolweg 13, 1681 ND, Zwaagdijk-Oost).

 

Programma

13:00 uur: Inloop, met koffie & thee
13:15 uur: Start en welkom
13:20 uur: Presentatie over ontwikkelingen in de markt
13:45 uur: Inhoudelijke en praktische informatie over MPS-GAP, MPS-SQ en MPS-ProductProof
14:30 uur: Vragenronde en afsluiting

Het programma in Zwaagdijk is hetzelfde echter start om 14:30 uur en duurt tot 16:00 uur.

Praktische informatie

Graag vernemen we of u komt i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen. De bijeenkomst is in vergaderzaal 1 en wordt bewegwijzerd.

Aanmelden

Sandy van Ruijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-201 34 469
Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

Hoe ben ik aantrekkelijk voor handel en retail?

Retailers roeren zich als het over eisen van bloemen en planten gaat. Neonicotinoïden vrij, bijvriendelijk, Product Proof, kunt u de ontwikkelingen allemaal bijhouden?
Gelukkig is er MPS-GAP, het leveringscertificaat voor aantoonbare traceerbaarheid, veiligheid en hygi├źne. Bovendien garandeert u sociaal verantwoorde omstandigheden op uw bedrijf met MPS-SQ.
Hiernaast heeft u met MPS-ProductProof een transparantietool in handen, waarmee u kan aantonen welke werkzame stoffen er wel of niet aanwezig zijn op uw producten.
Deze certificaten en transparantietool zijn een goede basis om bij de retail in beeld te komen. Wij laten u graag kennismaken met deze certificaten op de bijeenkomst in Gorinchem.

Wat is de inhoud van deze certificaten, de praktische kant ervan en de meerwaarde voor uw bedrijf? Wij vertellen het u op 14 februari aanstaande.

 

producenthandelaarretailsamenleving