MPS Slogan NL
nieuws

 

MPS Slogan NL
producent

handelaar

retailer

consument

MPS houdt de normen van milieuclusters continu in de gaten om te zien of ze nog voldoen binnen het MPS-ABC systeem. Het moet immers altijd relevant en toepasbaar zijn voor onze klanten. We houden dan ook jaarlijks de normen van de milieuclusters tegen het licht. De update van de normen is per periode 11 van 2016 ingevoerd.

Normen kunnen worden verruimd of aangescherpt. Als een norm is verruimd heeft dit meer punten en/of een hogere kwalificatie tot gevolg en bij een aangescherpte norm werkt het andersom.

Wat dit betekent voor uw score wordt een jaar later zichtbaar, in de kwalificatie van 2017p10. In de aanloop hiernaar toe, zult u al een aanpassing van uw normen zien in de kwalificaties vanaf begin 2017. We raden u aan om de eerste kwalificatie van 2017 goed te bekijken, zodat u indien nodig kunt anticiperen op de wijziging in de normen.

MPS stelt de normen vast in overleg met het College van Belanghebbenden van MPS. Dit College bestaat uit diverse vertegenwoordigers uit de sector.

Voor vragen kunt u zoals altijd contact opnemen met MPS Service and Support
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0174 615 715.

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar