MPS Slogan NL

 

MPS Slogan NL

producent

handelaar

retailer

consument

MPS on the move

MPS is in beweging; dat merk je op verschillende manieren. Processen en systemen worden aan een check-up onderworpen, nieuwe collega’s komen aan boord om samen met de zittende MPS-crew hun kracht en energie in te zetten om de ambities van MPS in 2018 en volgende jaren te realiseren. MPS zet in op meer innovatie en ICT en gaat nu ook fysiek ‘on the move’.

Met ingang van 28 mei 2018 zal het kantoor van MPS officieel gevestigd zijn aan de Leehove 65a, 2678 MB De Lier. Dat is het paviljoen achter het kantoor van Rabobank Westland aan de Westerlee Rotonde (N213,N223/A20). Daar werken zowel MPS als MPS-ECAS op één etage volgens de principes van flexibele en open werkplekken. Hieronder alvast een kijkje op de nieuwe locatie via Google Maps.

 

Telefoonnummer van het MPS Service & Support blijft gelijk (0174) 615 715. Het postbusnummer wordt op termijn wel aangepast, maar wordt voorlopig nog aangehouden. Overige contactgegevens blijven hetzelfde. We ontmoeten je graag vanaf 28 mei op onze nieuwe locatie. Meer informatie volgt, maar heb je nu vragen neem dan contact op met Fenny de Blois: f.de.blois@my-mps.com

 

 

MPS innoveert, motiveert, faciliteert en maakt verduurzaming transparant en meetbaar